Prognóza vývoja jednotlivých zložiek HDP - Fliegová, Jana
Prognóza vývoja produkcie za celé národné hospodárstvo SR do roku 2013. Odhadnuté hodnoty pre model produkcia - SEAS1 - SEAS4 - AR1. Prognóza produkcie podľa modelu AR(1) SEAS(1) SEAS(4). Vývoj produkcie do roku 2013 kvartálne. Prognóza vývoja pridanej hodnoty za celé národné hospodárstvo do roku 2013. Prognóza pridanej hodnoty podľa modelu SEAS(4) SEAS(1) UMEL AR(1). Vývoj pridanej hodnoty do roku 2013 kvartálne. Prognóza vývoja medzispotreby za celé národné hospodárstvo do roku 2013.