[Einführung in das Studium der deutschen Sprache] - Lišková, Danuša
Recenzia monografie Lívie Adamcovej. Publikácia zachytáva nové trendy vo vývoji cudzích jazykov, osvetľuje zmeny, ktoré nastali vo vývine nemeckého jazyka za posledné desaťročia.