Hospodárska politika - podmienky pre reálnu konvergenciu SR k EÚ - Havettová, Miroslava
Vstup Slovenskej republiky do Európskej únie a záväzok SR pre svojich obyvateľov k vytváraniu hospodárskeho systému, ktorý sa bude približovať – konvergovať k vyspelým krajinám EÚ. Hospodárska politika - základy reálnej konvergencie. Podmienky pe dlhodobo udržateľný rast vedúci k reálnej konvergencii k vyspelým krajinám EÚ.