Aby ľudia mohli zlepšiť svoj život vďaka pomoci Fondu GSK môžu prekonávať sociálne aj zdravotné hendikepy - Nagyová, Valéria
Firmy a projekty, ktoré podporujú znevýhodnené skupiny ľudí. Koncept spoločenskej zodpovednosti firiem. Fond spoločnosti GlaxoSmithKline (GSK), finančné granty a kvalita projektov.