Podporujte predaj rady, ktoré vám pomôžu v časoch, keď ekonomika stagnuje - Škutková, Jana
Vytváranie rezerv a obmedzovanie výdavkov. Škrtanie výdavkov v oblasti vzdelávania pracovníkov a marketingu. Podpora produkcie a lepšie výsledky. Efektívny marketing a starostlivosť o zákazníkov.