Analýza konvergenčných procesov v EÚ v predkrízovom období - Lábaj, Martin, 1982-
Absolútna konvergencia v Európskej únii pred krízou. Zistenie absolútnej konvergencie medzi krajinami EÚ 25 pomocou ekonometrického modelu. Výsledky analýzy konvergenčno-divergenčných procesov v EÚ 25 (absolútna konvergencia). Podmienená konvergencia v Európskej únii pred krízou. Výsledky analýzy konvergenčno-divergenčných procesov v EÚ 25 (podmienená konvergencia). Sigma konvergencia v Európskej únii pred krízou.