Goodwill ako nehmotný majetok v účtovníctve podnikateľských subjektov v Slovenskej republike - Parajka, Branislav, 1981-
Charakteristika goodwillu. Goodwill v právnej úprave účtovníctva SR. Účtovanie goodwillu.