Štrukturálne súvislosti slovenskej ekonomiky - Rumpelová, Daniela, 1982-
Analýza štruktúrnych vzťahov v slovenskej ekonomike za roky 2000 a 2005 prostredníctvom statického Leontiefovho modelu a súboru prác z neho vychádzajúcich. Input-output tabuľky v komoditnom členení. Stručný prehľad output multiplikátorov slovenskej ekonomiky, ktoré sú vypočítané z údajov input-output tabuliek publikovaných prostredníctvom ŠUSR. Hodnoty multiplikátorov zamestnanosti v roku 2000 a 2005. Súhrnná tabuľka multiplikátorov Slovenskej republiky za rok 2005. Odvetvia, ktoré sa stávajú kľúčovými pre slovenskú ekonomiku.