Posudok recenzenta na zborník príspevkov z interného grantu Katedry účtovníctva a audítorstva pod názvom Globalizácia a harmonizácia účtovníctva v podmienkach hospodárskej krízy - Tumpach, Miloš, 1970-
Stručný prehľad zamerania príspevkov zborníka.