Má veľké šance na úspech - Košťál, Daniel
Súčasný spotrebiteľ pri nákupoch si môže zvoliť kamennú predajňu, internet, prípadne sa rozhodne pre výber z katalógu v pohodlí domova. Za najdôležitejšiu prednosť priameho predaja pokladajú Slováci pohodlie pri nakupovaní a osobnejší prístup poradcu predaja.