Vytlačí internet katalógy? - Košťál, Daniel
Kým v minulosti fungoval klasický zásielkový obchod najmä cez katalógy a letáky, v súčasnosti funguje prevažne cez internet. Vďaka rozvoju internetu spadá do definície zásielkového obchodu stále viac firiem a pribúda viacero nových hráčov.