Počet akceptačných miest stále rastie - Palfiová, Anna
Technológia bezkontaktných platieb PayPass umožňuje platiť za tovar alebo službu jednoduchým priložením karty k terminálu. Tento rýchly a komfortný nákup sa postupne presadzuje nielen vo vyspelom svete, ale už aj na slovenskom trhu. Aký bude ďalší vývoj.