Rok 2011 ešte zlomový nebude - Košťál, Daniel
Výsledky ankety - vývoj trhu. Ako hodnotia obchodníci stav súčasného slovenského obchodu. Pozitíva vo vývoji obchodu, najpálčivejšie problémy. Zmeny, ktoré v rámci svojich spoločností obchodníci pripravujú.