Regionálne aspekty monetárnej chudoby na Slovensku - Stankovičová, Iveta
Kvantifikácia regionálnych rozdielov a riziko monetárnej chudoby na Slovensku. Koncepcie uspokojovania potrieb pri daných cenách a mzdách. Hlavné príčiny nepriaznivej situácie spojenej s chudobou.