Porovnání regionální monetární chudoby v Čechách a na Slovensku - Bartošová, Jitka
Porovnávanie chudoby v domácnostiach v Čechách a na Slovensku. Závislosť rizika monetárnej chudoby (risk-of-poverty rate) a faktory charakterizujúce domácnosť. Modelovanie rizika chudoby pomocou GLMM (Generalised Linear Mixed Model).