Význam a dôležitosť podnikovej kultúry v manažérskych systémoch podnikov - Genčanská, Natália
Manažérske systémy podnikov a ich certifikácia. Úloha vedúcich pracovníkov pri budovaní systémov manažérstva. Význam podnikovej kultúry v manažérskych systémoch podnikov. Vybrané vývojové trendy v oblasti podnikovej kultúry.