Vplyv podnikovej kultúry na spokojnosť zákazníkov - Ivančová, Ladislava, 1980-
Charakteristika pojmu podniková kultúra. Silná a slabá podniková kultúra - negatíva a pozitíva. Odlišnosť podnikových kultúr. Zákazníci a podniková kultúra. Zmena podnikovej kultúry.