Európsky preukaz zdravotného poistenia - Slaninková, Katarína
Zmysel Európskeho preukazu zdravotného poistenia, jeho právna úprava v našom právnom poriadku. Platnosť, poplatok za vydanie, obsah a náležitosti, podmienky využívania, výhody a nevýhody preukazu.