Vnitřní a vnější aspekty boje proti pojistným podvodům - Východský, Pavel
Vnútorné a vonkajšie vplyvy vzniku poistných podvodov. Definícia poistenia a poistného podvodu. Typy poistných podvodov. Organizácia a riadenie poisťovne. Ekonomický pohľad na poistný podvod. Nástroje boja proti poistným podvodom.