Legislatívne obmedzenie mechanizmu daňovej asignácie vybraným súbjektom tretieho sektora vo väzbe na financovanie ich aktivít - Bednáriková, Dagmar
Postavenie a špecifiká financovania tretieho sektora na Slovensku. Legislatívna úprava asignačného modelu. Podstata a charakteristické črty daňovej asignácie. Právna úprava asignačného mechanizmu. Reforma mechanizmu daňovej asignácie. Legislatívne obmedzenia. Zmiernenie dopadov legislatívnej reštrikcie asignačného mechanizmu.