Medzinárodná migrácia na prelome milénií - Popjaková, Dagmar
Aktuálne problémy medzinárodnej migrácie. Charakter medzinárodnej migrácie. Hodnotenie medzinárodnej migrácie podľa ukazovateľa počtu migrantov. Intenzita medzinárodnej migrácie. Hodnotenie a hlavní aktéri medzinárodnej migrácie podľa ukazovateľa migračného salda. Intenzita medzinárodnej migrácie hodnotená podľa ukazovateľa migračného salda.