Regionálne rozdiely a kvalita života domácností na Slovensku v období krízy - Psárska, Marianna
Regionálne rozdiely na Slovensku a ich zmeny v dôsledku krízy. Čisté peňažné príjmy a výdavky domácností v jednotlivých regiónoch v kontexte kvality života. Zmeny na prelome rokov 2008 a 2009. Prehlbovanie regionálnych rozdielov a rôzny vplyv krízy v absolútnom vyjadrení, ale aj v percentách.