Ceny energií na Slovensku v širších súvislostiach - Cár, Mikuláš
Možnosti premietania cien energií do spotrebiteľských cien. Vývoj cien energií pre výrobcov a domácnosti. Aktuálna úroveň cien zemného plynu a elektriny vo vybraných krajinách. Turbulentný vývoj svetových cien ropy v posledných rokoch bezprostredne ovplyvňuje vývoj cien energií a následne ceny ďalších výrobkov.