Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov v ekonomike SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov (hrubého domáceho produktu, tvorby hrubého kapitálu) na Slovensku. Miera investícií, fixných investícií, vývoj hrubých úspor.