Úloha finančnej analýzy verejných investičných projektov financovaných z prostriedkov Kohézneho fondu v programovom období 2007-2013 - Čiernik, Anton
Finančná analýza verejného investičného projektu financovaného z prostriedkov finančnej pomoci Európskej únie – podstata a ciele. Finančná analýza v kontexte komplexného hodnotenia efektívnosti verejných investičných projektov financovaných zo zdrojov finančnej pomoci EÚ.