Pracovní návyky v multikulturním prostředí - Šimáková, Markéta
Jednanie v multikultúrnom prostredí. Dôležitosť komunikačnej etikety, či kultúrnych štandardov zúčastnených. Multikultúrne prostredie v podnikoch. Rozdiely v komunikácii - Japonci, Francúzi, Česi.