Zmluvy na internete: zatiaľ a rozpakmi - Hudec, Marián
Centrálny register zmlúv podľa zákona z 9. decembra 2010, na základe ktorého vznikol, je zverejnenie uzavretých kontraktov podmienkou. Verejné obstarávanie na Slovensku. Internetizácia obcí.