100 najlepších tipov ako ušetriť v samospráve - Marianyi, Peter
Rozdelenie a základné oblasti šetrenia v hospodárení samospráv. Komunálne financie a opatrenia či odporúčania ako sa v súčasnej situácii dajú v hospodárení samospráv ušetriť peniaze. Príklady a nápady z praxe.