Najmodernejšia na Slovensku - Hudec, Marián
Štvrtý školský europrojekt z Regionálneho operačného programu v Žilinskom kraji. Rekonštrukcie škôl z eurofondov a hospodárenie v kraji. Projekty Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) z programu - Infraštruktúra vzdelávania.