Dva motory firemního vzdělávání - Suchý, Jiří
Jedným motorom sú potreby firmy a z nich odvodené požiadavky na vedomosti a pracovné schopnosti vedúcich a zamestnancov, druhým motorom je potreba ľudí uplatniť a rozvíjať svoj potenciál. Úskalia a špecifiká koučovania.