Koučink od A do Z - Ebhardt, Karina
Koučing ako metóda osobnostného rozvoja sa vyvinula z koučovania v športovom kontexte. Definícia koučovania. Vymedzenie koučovania voči iným metódam. Charakteristika kouča. Fázy koučingového procesu.