Využívanie individualizovaného prístupu v rozvoji zamestnancov v personálnej praxi - Holická, Marcela
Rozvoj a vzdelávanie zamestnancov v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Koučovanie, charakteristika osoby kouča. Prínosy a limity koučovania. Mentorovanie, charakteristika osoby mentora. Ciele, funkcie a aplikačné oblasti mentorovania. Prínosy a limity mentorovania. Spoločné prieniky a rozdiely koučovania a mentorovania. Rozdiely medzi koučovaním, mentorovaním a inými formami vzdelávania.