Stabilizace ani motivace se neopírají jen o peníze - Urban, Jan
Stabilizovať ani motivovať kľúčových zamestnancov spravidla nemožno len na základe finančných podmienok. Dôležitú úlohu tu hrajú aj nemateriálne benefity - schopnosť podniku budiť dôveru, jednať so zamestnancami s rešpektom a udržovať s nimi partnerský vzťah. Tri hlavné predpoklady dôveryhodnosti podniku v očiach jeho zamestnancov.