Ako sa poučiť z problémov eurozóny? (príčiny straty konkurencieschopnosti Portugalska, Írska, Talianska, Grécka a Španielska) - Zimková, Emília
Problémy eurozóny. Kríza verejných financií.Vývoj vládneho deficitu a verejného zadlženia vo vybraných krajinách Európskej únie vrátane Slovenska. SWOT analýza "periférnych krajín eurozóny". Vybrané ukazovatele trhu práce v Slovenskej republike.