Nezamestnanosť v Slovenskej republike - Janíková, Drahomíra
Nezamestnanosť patrí k javom, ktorým je dnes venovaná zvýšená pozornosť. Predstavuje historicky i v súčasnosti jeden z najsledovanejších a najdiskutovanejších problémov národného hospodárstva. Je to vážny ekonomický a zároveň i sociálny problém.