Fenomenotechnika z historického hľadiska: jej pôvod a dôsledky pre filozofiu vedy - Castel&#227o-Lawless, Teresa
Rozdiel medzi vedou a inými formani sociálneho poznania. Akceptovanie skúmania vedy a jej rozvoja. Analýzy filozofických dejín k pluralistickým modelom vedeckej explanácie.