Účtovníctvo SR a medzinárodné štandardy finančného výkazníctva - Staríčková, Zuzana
Odlišnosti účtovných systémov. Regulácia účtovníctva. Regulácia účtovníctva účtovnými štandardmi. Regulácia účtovníctva právnou normou. Kombinácia účtovných štandardov a právnej normy. Medzinárodné účtovníctvo v rámci Európskej únie. Európska úprava účtovníctva a jej zbližovanie s IFR. Zhodnotenie medzinárodných štandardov finančného výkazníctva. Rozdiely medzi IFRS a slovenskou úpravou účtovníctva.