Pomôže zníženie obsahu biopalív "ozdraviť" verejné financie? - Zubaľová, Alena, 1959-
Podpora používania biopalív. Budúcnosť poľnohospodárskeho sektoru. Výroba, dovoz, vývoz a zásoby liehu, poľnohospodárskeho pôvodu (2005-2009). Použitie liehu poľnohospodárskeho pôvodu pre potravinárske účely (2005-2009). Použitie liehu poľnohospodárskeho pôvodu na palivá (2005-2009).