Peniaze na Slovensku (obdobie od vzniku SR do zavedenia eura) - Kyjac, Pavol
Peňažný vývoj na Slovensku od vzniku Slovenskej Republiky. Menová odluka SR s ČR k 8.2.1993. Emisná činnosť NBS. Motívy a rozmery slovenských bankoviek. Motívy a hmotnosť slovenských obehových mincí. Pamätné mince.