Kafetéria systém – voľba zamestnaneckých výhod - Nemčík, Stanislav
Starostlivosť organizácie o sociálny rozvoj zamestnancov. Podstata kafetéria systému. Hlavný cieľ zavádzania kafetéria systému. Koncepcie kafetéria systému. Výhody a nevýhody pre zamestnávateľa. Výhody a nevýhody pre zamestnanca.