Cash pooling – riaďte efektívne vašu hotovosť! - Sobeková Majková, Monika
Proces riadenia hotovosti ako jeden z najdôležitejších v podniku. Základné prvky cash manažmentu. Predmetové členenie cash poolingu. Balance netting.