Obaly z nekonečné vícevrstvé lepenky - Vítek, Miloslav
Flexibilné a pre podnikovú logistiku efektívne postupy balenia do tzv. nekonečnej vlnitej lepenky. Výroba nekonečnej vlnitej lepenky. Zpracovateľské zariadenia nekonečnej vlnitej lepenky. Využívanie vlnitej lepenky v priemyselných podnikoch.