Rozpočtová klasifikácia - Kubincová, Soňa
Charakteristika rozpočtovej klasifikácie. Rozpočtové zásady. Štruktúra rozpočtovej klasifikácie. Funkčná klasifikácia. Druhová, organizačná a ekonomická klasifikácia - charakteristika.