Novelizácia zákona o rozpočtových pravidlách - Konvalinková, Iveta
Zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy bol v roku 2010 novelizovaný trikrát a to: zákonom č. 57/2010 Z.z. s účinnosťou od 1. apríla 2010; zákonom č. 403/2010 Z.z. s účinnosťou od 1. novembra 2010; zákonom č. 468/2010 s účinnosťou od 30. novembra 2010. Zmeny a komentáre v týchto troch novelách.