SCM v dynamickém prostředí - Lukoszová, Xenie
Základné ciele riadenia dodávateľských reťazcov (Supply chain management - SCM). Predpoklady riadenia dodávateľského reťazca. Riadenie vzťahov so zákazníkmi (CRM). Riadenie zákazníckeho servisu. Riadenie zmien v dodávateľskom reťazci. Fázy reinžinieringu procesov v dodávateľskom reťazci.