Informační systém firmu zrychlý - Pech, Pavel
Komplexný podnikový informačný systém ERP so zameraním na logistiku. Prínosy informačného systému ERP. Realizácia požiadavky zákazníka. Plánovanie dopravy s využitím vlastných dopravných prostriedkov. Úspešnosť spracovania objednávok.