Financovanie škôl - novela zákona - Matula, Ján
Nariadenie vlády č. 531/2010 Z.z. Komentár k nariadeniu vlády SR č. 531/2010 Z.z. zo dňa 15. decembra 2010, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády SR č. 668/2004 Z.z. o rozdeľovaní výnosu dane z príjmov územnej samospráve v z.n.p. Prílohy a komentáre.