Procesní řízení - Havlíček, Karel
Rozvoj krajín tretieho sveta, rozvoj technológií, európska ekonomická integrácia - zmeny v súčasnosti, ktoré vyžadujú zmeny v riadení podnikov. Procesné riadenie orientované na riadenie plánovania, riadenie kontrolingu a riadenie rizík.