Přepočet cizí měny - chyby a omyly - Líbal, Tomáš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o prepočte cudzej meny. Prepočet meny v súvislosti s dodávkami Českej republiky v rámci EÚ a tretích krajín. Prepočet kurzu pre potreby DPH. Požiadavky účtovníctva.