Zdravotná starostlivosť - základné podmienky - Kádek, Pavol
Základné podmienky poskytovania zdravotnej starostlivosti. Výkon medicínskych úkonov de lege artis medicinae (dovolené a legálne). Poskytovanie zdravotnej starostlivosti s informovaným súhlasom pacienta. Zdravotná dokumentácia. Zákon o zdravotnej starostlivosti. Charta práv pacientov.